Ana içeriğe atla

reklam

EN AZ LOG TUTAN VPN LER



        http://siberturkordusu.com/   BURADAN FORMUMUZA ÜYE OLUP EĞİTİMLERE KATILABİLİRSİNİZ                                                           

  Merhabalar bugünkü konumda size en az log tutan VPN'leri göstereceğim.Unutmayın bu VPN'ler en az log tutan VPN'lerdir log tutmayan VPN diye birşey yoktur.

1. NordVPN

NordVPN kayıt tutma konusundaki gizlilik bilincine sahip kullanıcıları memnun eden tavrını net bir şekilde ortaya koyuyor. Gizlilik bildiriminde bulunan kısa ve öz bir paragrafta “NordVPN.com tarafından sunulan gizlilik çözümlerini kullanırken gerçekleştirdiğiniz aktiviteler izlenmez, kaydedilmez, saklanmaz veya herhangi bir üçüncü tarafa teslim edilmez.” metnini görebiliyorsunuz.
Tabii ki her sağlayıcı istediği her şeyi yazabilir (genellikle de öyle yaparlar). Bu yüzden, bunun gerçekten nasıl işlediğine bir bakalım. NordVPN Panama’da yer almaktadır, bu sayede herhangi bir veri saklama veya raporlama yasasına uyma zorunluluğu yoktur.
Bununla birlikte NordVPN’in internet sitesinde hesap ve ödeme bilgileri gibi bazı kullanıcı bilgileri toplanmaktadır. Bu gizliliğiniz için herhangi bir şekilde risk oluşturmaz, ancak NordVPN ödeme ve fatura bilgileri vermekten kaçınmak için kripto para birimleri ile ödeme seçeneği de sunuyor.
NordVPN aynı zamanda birçok özelliğe sahiptir. Kill switch, OpenVPN desteğinin yanı sıra torrent ve yayın izleme iyileştirilmiş sunucular ile gizliğinizi korurken istediğinizi yapma özgürlüğüne sahip olursunuz. İsteğe bağlı ekstralar arasında İkili VPN, Adanmış Ip adresi ve ek güvenlik için daha birçok seçenek bulunur. Piyasadaki en popüler VPN’lerden biri olması şaşırtıcı değil.

2. ExpressVPN

Britanya Virjin Adaları’nda (kısaca BVA) yer alan ExpressVPN kullanıcı gizliliğini ön planda tutan diğer bir hizmettir. Gizlilik bildirimi son derece kapsamlı ve oldukça detaylıdır. En önemli noktalar ise bu VPN’in herhangi bir veri saklama yasasına tabi olmaması ve yalnızca BVA mahkemelerinin kararlarını tanımasıdır.
ExpressVPN sistemde hiçbir hassas bilginin tutulmadığını açıkça belirtir. Bu iddia, 2017 yılının sonlarında Türkiye’de yapılan önemli bir soruşturma, ExpressVPN sunucusunun önemli e-posta ve sosyal medya gönderilerini silmekte kullanıldığına karar verdiğinde kanıtlanmıştır. Bu sağlayıcı herhangi bir bilgi veremiyor çünkü herhangi bir şekilde IP adresii, DNS sorgusu, trafik verisi veya tarama geçmişi saklamıyor.
Tercih sebebi olan konumu ve kullanıcıları her türlü çevrimiçi etkinlik ile bağlayabilecek bilgilerin toplanmıyor olması, ExpressVPN’i kullanabileceğiniz en güvenli hizmetler arasına sokuyor.Hepsi bu kadar da değil! Bu VPN P2P’den engel kaldırma ve yayın izlemeye kadar birçok ihtiyacınızı karşılarken gizlilğinizden ödün vermemenizi sağlıyor. Ayrıca bitcoin ödemelerini de kabul ediyor.
Tüm bunlardan dolayı kullanıcıları hizmetin büyük hayranlarıdırlar.

3. CyberGhost


https://www.vpnmentor.com/?Track_link=MzcwN3w%3D&target=ShortCodeAffiliateLink_88877_post_8&clickout_id=JU1D1KPM1P8S4&pageview_id=JU1D1KPFIKN6Q&GATID=2045306314.1554304963
CyberGhost, gelişmiş arayüz kullanımında sıkıntı yaşayabilecek olan ancak çevrimiçi güvenlikleri için sıfır kayıt politikasının önemli olduğunu bilen yeni başlayan kullanıcılar için harikadır.
Hizmet bireysel gizliliğe önem verdiği bilinen (2012’de AB veri saklama yasasını reddeden ilk ülkelerden biridir) Romanya’da yer alır. Bu sayede CyberGhost sıfır kayıt politikasını uygulamaya devam edebilir. Trafik ve bağlantı ile ilgili herhangi bir veri izlenmez veya saklanmaz.
Bununla birlikte, bazı kişisel bilgiler ve fatura bilgileri alınmaktadır. Buna dolandırıcılığı önleme amacıyla IP adresinizin alınması da dahildir. Ancak bu bilgi “anonim bir şekilde saklanmaktadır” ve CyberGhost hiçbir bilginin kullanıcı etkinliği ile bağlantılı olamayacağını garanti etmektedir.
Diğer bir harika gizlilik özelliği ise “no-spy sunucuların” varlığıdır. Kitle fonlaması ile sayesinde gerçekleşen bu ekleme ile CyberGhost kendi sunucularını satın alıp onları kendi bünyesinde barındırabilmektedir. Sonuç? Bu sunucular her türlü üçüncü parti etkileşiminden ve bunlarla ilgili risklerden arındırılır.

4. ProtonVPN

Gerçekten kayıt almayan bir VPN olduğu tartışılır, ancak ProtonVPN oldukça iyi iş çıkarıyor.İsviçre’de yer alan ve ProtonMail’in (dünyanın en büyük şifrelenmiş e-posta hizmeti) yaratıcıları tarafından kurulan bu VPN oldukça başarılı.
ProtonVPN’de saklanan tek veri giriş zaman damgasıdır. Bu kadar. Diğer sağlayıcılar minimum bağlantı kayıtları tutarken bu, farklı bir düzey kullanıyor. Dahası, her başarılı girişte yeni zaman damgası eskisinin üzerine yazılıyor.
IP kaydı ve trafik kaydı ise kesinlikte tutulmuyor. VPN’in konumu da kullanıcıların yararınadır. İsviçre ne ABD ne de AB sınırları içinde bulunur ve veri saklama ve P2P yasaları oldukça yumuşaktır.
Ancak kısa süre önce İsviçre, İSS’lerin ve büyük telekom operatörlerinin bağlantı meta verilerini bir yıl saklamasını gerektiren tartışmalı izleme yasasını yürürlüğe soktu. Bu, İsviçre’deki VPN’leri etkileyebilir. Ancak Proton Technologies AG (sahip firma) bu listeye dahil olmadıklarını ve büyük bir telekom operatörü olmadıklarını resmen beyan etti.

5. Private Internet Access (PIA)


https://www.vpnmentor.com/?Track_link=NDIzNHw%3D&target=ShortCodeAffiliateLink_88877_post_14&clickout_id=JU1D1KPN2YQRF&pageview_id=JU1D1KPFIKN6Q&GATID=2045306314.1554304963
Merkezi ABD’de bulunmasına rağmen Private Internet Access kullanıcı gizliliği ile ilgili hiçbir kayıt tutma sorunu bulunmayan bir VPN’dir. Eylemler sözlerden daha etkilidir ve PIA de bunu kanıtlamıştır.
İşte kanıt: 2016 yılında bir dolandırıcılık şüphelisinin soruşturması için PIA, FBI tarafından mahkemeye çağrıldı. London Trust Media Inc. adındaki firma, gizlilik bildirimi nedeniyle herhangi bir kullanıcı etkinliğini kaydetmediklerini söyledi ve kullanıcıların kimliklerini koruduklarını kanıtladı.
Yılın ilerleyen günlerinde PIA, yeni yasalara tepki olarak Rusya’daki sunucularını kapatarak güvenilirliğini tekrar kanıtladı. Bazı kullanıcılar için kötü haber olmakla birlikte bu durum, PIA’nın kayıt politikasını gerçekten ciddiye aldığını gösteriyor.

Bu konu tr.vpnmentor.com dan alınarak sadeleştirilmiştir.http://siberturkordusu.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KALİ LINUX KULLANIMI

KALI LINUX KULLANIMI Populer BackTrack Linux’un ardilisi olan Kali, onceden kurulmus ve onceden yapilandirilmis cok sayida penetrasyon test araciyla gelen Debian tabanli dagitimdir. Kali’de onceden yapilandirilmis herseye sahip olmak sizi zaman kaybindan kurtarabilir. Kali Linux, standard Debian GNU/Linux dagitimi gibi bir cok ekstra aracla calisir. Guvenlik testleri gerceklestiren pentest, audit ekiplerinin kullanabilecegi offensive security araclarini bunyesinde barindirir. Kali’de isaret ve tiklama yerine, Linux komut satirini kullanacaksiniz cunku gercek gucun oldugu yer burasidir. Kali Linux iki farkli sekilde kullanilabilir; 1.) Hazir CD den calistirma yolu ile 2.) Hard Disk’e kurulum, Vmware araciligi ile. CD den calistirma yonteminin performansi cd okuyucunuzun hizina baglidir. Tavsiye edilen yontem; Kali’yi diske kurmak veya sanallastirma platformlarinda calistirmak. LINUX TERMINAL Linux komut satiri su sekilde gorunur; root@kali:~# Linux komut satiri sizi Bash olarak adlandir

Android Şifre Kırma , Formatsız | ADB TOOL

1) Buraya Tıklayın Ve Programın En Son Sürümünü İndirin , Ve Kurulumunu Yapın :) 2) Yönetici Olarak Çalıştırın. 3)Cihazınızı USB YOLUYLA Pc nize Bağlayın. 4)Açılan Pencere ye " adb devices " Yazarak Cihazınızı Algılayıp Algılamadığınız Kontrol Edin. 5)Eğer Algıladıysa Sırasıyla Aşağıdaki Komutları Girin; adb shell su rm /data/system/locksettings.db rm /data/system/locksettings.db-wal rm /data/system/locksettings.db-shm reboot Veya ; adb shell rm /data/system/gesture.key  6)Cihazınız Kendini Yeniden başlatacak,açıldığında şifre filan kalmayacak :)

WP ÇÖKERTME

Bir cok istedigi bildigi WP cokerten kod! 1-İlk basda WPnizi Silin  2- kod Yemeyen WP indirmeniz gerekmektedir.Hem Kod atabileceksiniz hemde kod dan korunacaksinz واتساب مدى الحياه بواسطة عاصم 3-Baglantiya tiklayarak Koda Ulasabilirsiniz.Tumunu kopyala,kurbana yapistir. https://drive.google.com/file/d/1zn5g9RePzaU2e1D0tX93oWRd6A1ojEEa/view http://siberturkordusu.com/   BURADAN FORMUMUZA ÜYE OLUP EĞİTİMLERE KATILABİLİRSİNİZ